Minden cég eltérő igényekkel rendelkezik. Mi ezt pontosan tudjuk, ezért

EGYEDI MEGOLDÁSOKAT

is kínálunk ügyfeleinknek.

A leggyakrabban igénybe vett szolgáltatásaink:

Számlakép előállító modul
Számlakép előállító modul

A Számlakép előállító modult azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek számlalétrehozó számlázó rendszerrel, de a számlakép nem a szükséges kinézetben vagy formátumban jön létre. Ebben az esetben a billzone.eu egy beépülő modul a már meglévő számlázó rendszerhez a kívánt számlakép létrehozása érdekében.

NAV-jelentő modul
NAV-jelentő modul

A NAV-jelentő modult azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek számlalétrehozó számlázó rendszerrel, amely a NAV Online Számla adatszolgáltatást nem teljesíti. Ebben az esetben a billzone.eu egy beépülő modul a már meglévő számlázó rendszerhez a NAV adatszolgáltatás érdekében.

Önszámlázó modul
Önszámlázó modul

A billzone.eu számlázó rendszer Önszámlázó modul szolgáltatás API hívással kezdeményezhető. Az API hívás során az Önszámlázó cég („nagy cég”) a saját API tokenjével és a „kis cégek” önszámlázó API tokenjével hívja meg a billzone.eu interfészt és állít ki az önszámlázás hatályos jogszabályi előírásainak megfelelő számlát.

Aggregátor modul
Aggregátor modul

Az Aggregátor modul szolgáltatás igénybevételekor, az Aggregátor egy saját maga által fejlesztett szolgáltatásába beépíti, integrálja a billzone.eu számlázó rendszert, így Aggregátor az ügyfelei részére számlázó többletszolgáltatást tud nyújtani.

Számlahomogenizáló modul
Számlahomogenizáló modul

A Számlahomogenizáló modul szolgáltatás megoldást nyújt arra, hogy az ügyfél beterelje a beszállítóit a billzone.eu rendszerbe, ahol homogenizált számlák generálódnak részére. A homogenizált számlatömeg segíti a gyors és automatizált számlaadat tartalom feldolgozást.

80 mm-es számlanyomtató modul
80 mm-es számlanyomtató modul

A 80 mm-es számlanyomtató modul szolgáltatás megoldást nyújt arra az esetre, hogy az ÁFA törvényben meghatározott normál számla (nem egyszerűsített számla) minden kötelező tartalmi eleme 80 mm-es hőpapírra készüljön el és kerüljön kinyomtatásra. Ajánljuk olyan ügyfeleknek, ahol egyébként blokknyomtatóra nyomtatnak többnyire, így az ÁFA-s számla nyomtatási igények is megoldhatók ugyanazon az eszközön.

Kérj ajánlatot!

A fentieken kívül más szolgáltatásokkal és egyedi fejlesztések megvalósításával is foglalkozunk. További információkért és ajánlatért keress minket!

Partnereink


Rendszerüzenetek

Tájékoztatjuk kedves ügyfeleinket, hogy karbantartási munkálatok miatt a Billzone.eu TESZT rendszere 2022.09.28-án 22:00-tól, előreláthatólag 2022.09.29-én 06:00-ig nem lesz elérhető.

Köszönjük türelmüket!